Cape Schanck House

Cape Schanck House

The Cape Schanck House is a unique and adventurous project by Melbourne-based architecture studio Jackson Clements Burrows. The 4,300 square-foot contemporary house is as dramatic as the surrounding landscape of Cape Schanck, in Victoria Australia. The visually stunning bi-level residence sits on a high dune amongst dense coastal ti-tree shrub with expansive western views, and has 10 acres complete with bore fed indigenous gardens, and a private golf buggy track leading down to the neighbouring national golf club. The living areas are split between two levels, the top level branches dramatically over a cliff and includes the main living area with floor to ceiling windows, an open fireplace, and a dedicated master wing that boasts a large executive study. The homes lower level offers two fine bedrooms, additional living space with private viewing deck and an extra bathroom with walk-in shower. The main attraction however is the mind-blowing infinity edge reflection pool.

Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House Cape Schanck House