Santorini Cave House

Santorini Cave House

This spectacular holiday house on the island of Santorini, Greece, is perched high on a steep hillside away from the surging tourist crowds, and has a mind-blowing view of the Aegean Sea and the volcanic landscape. Dug entirely into the volcanic rock without any foundations, the minimalist retreat designed by Kapsimalis Architects, consists of a living room, a dining area, a kitchen, a main bedroom and two bathrooms oriented towards to the view. The use of sliding, floor-to-ceiling glass doors also makes it possible for the interior areas to seamlessly blend into the exterior terrace which includes a sunbathing deck and an infinity pool.

Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House Santorini Cave House